Handtherapie, de oplossing voor uw handklachten

Uw pols doet al heel lang pijn bij het koken, afwassen of werken in de tuin? of een pijnlijke duim bij alles wat u vastpakt?

Mogelijk moet u eens bij onze handtherapeut langs. Hij kan u zeggen wat er aan de ‘ hand ‘ is. Mogelijk lukt het allemaal beter met een kleine ondersteuning van handtherapie.
Bij een pijnlijke duim kan er een vervelende peesontsteking aan ten grondslag liggen. Hier helpt een duimspalkje vaak prima. Ook bij een slijtage van uw duimgewricht kunnen we een goed en handzaam spalkje voor u op maat maken.

Iedereen heeft gemiddeld twee keer in zijn leven een handaandoening. Vanwege de grote complexiteit van de bouw en functie van de hand bent u daarom in goede handen bij een gediplomeerd handtherapeut.

Met de handtherapie van Fysiotherapie Gorecht kunnen wij uw hand,- en polsklachten naar de moderne inzichten behandelen.

Ook maken wij zelf ondersteunende en rustbrengende spalken, volledig naar het model van uw hand of pols. Tevens bedrijven wij diagnostiek uit op niveau, waarbij we de beschikking hebben over een echoapparaat om alle ‘ zachte’ structuren in de hand zichtbaar te maken.

Handaandoeningen

Wilt u meer lezen over alle handaandoeningen, handklachten en polsklachten die wij behandelen in onze praktijk Fysiotherapie Gorecht? Lees hier verder >