Fysiopraktijk Gorecht en De Reensche Compagnie gaan voor langdurige samenwerking

HOOGEZAND- Op 15 november vorig jaar is fysiotherapie Gorecht gestart op de dinsdagmiddagen met fysio in het koffie café in De Reensche Compagnie. Omdat het slechte weer eraan kwam wilden Anne Jan van der Woude en Jeanette van den Berg dichter bij hun oudere en vaak moeilijker ter been zijnde cliënten hun diensten aanbieden.

In samenwerking met Wim Kroeze, manager algemene zaken van De Reensche Compagnie, is er een intentieverklaring opgesteld met daarin opgenomen een proefperiode van een half jaar waarin gekeken werd of uitbreiding van de praktijk het succes geeft wat is onderzocht.

Dit blijkt een schot in de roos te zijn geweest. Na de proefperiode is dan ook besloten dat de praktijk de ruimte iedere dinsdag huurt voor onbepaalde tijd. Mocht het klantenbestand zo hard groeien dat een tweede dagdeel nodig is zal deze in het huurschema van De Reensche Compagnie worden opgenomen.

Hoe werkt het als ik ook in de Reensche behandelt wil worden?

Cliënten van de praktijk kunnen zich melden bij de receptie van De Reensche Compagnie en worden van daar uit doorverwezen.

Het meest efficiënt is om rechtstreeks met de praktijk een afspraak te maken voor behandeling in De Reensche Compagnie op telefoonnummer 0598-320317.

Fysiotherapiepraktijk Gorecht heeft ruim 30 jaar ervaring & een deskundig team van vijf fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisme. Specialisaties o.a. in Echografie, Manuele therapie, Handtherapie, Dry Needling, Revalidatie, Lassertherapie, Oedeemtherapie. Ook vindt in de praktijk al geruime tijd Shockwave behandelingen plaats.

Voor meer info: Contactpagina Fysiotherapie Gorecht of Reensche Compagnie